Da da, alt nume mai genial nu mi-a putut trece prin minte. În fine, după ce am ratat, cu succes, eclipsa de soare de ieri – dar ce înseamnă ratat? am fost spamată din toate colțurile lumii cu fotografii cu soarele în timpul eclipsei -, m-am hotărât să profit tot de dragul nostru soare, ăl’ întreg, nu ăl’ fragmentat. Voiam musai să port Converșii mei noi, pe care, până la urmă, nu i-am purtat, că erau prea roz pentru ceea ce aveam eu în minte, așa că am ales alții albi. 😆

Îmi alesesem o fustă neagră și converși albi. Mi se aprinsese beculețul deasupra capului. Omegeee, în sfârșit pot purta și jachetuța mea cu animal print, pe care mi-am comandat-o acu’ două luni de la SheinsideZis și făcut. Hai afară.

Cred că am spus deja de o mie de ori cât de cald și de frumos e în Berlin – și de fiecare dată a urmat o zi nasoală după, dovadă că azi nu văd nimic în afară de nori. Meh. În principiu, e mai cald și mai frumi decât mi-aș fi închipuit că va fi. Îmi place, pot ieși la plimbăreli și dintr-astea, mă simt în elementul meu, trăiesc pe baza razelor de soare (și a spanacului din smoothies). Faină viață. Până s-apucă faculta să-mi bată iar la ușă, vorba aia, nimic frumos (mai ales) nu durează o veșnicie.

(lista cu țoalele purtate e la sfârșitul articolului, just sayin’) 😀

DSC_0104-1

DSC_0126-1

DSC_0150-1

DSC_0149-1

DSC_0108-1

wiwt

Ray-Ban Sunnies

Sheinside Spaghetti Top – shop here

Sheinside Leopard Jacket – shop here

Forever 21 Black Midi Skirt

H&M Bag

Converse All Star Sneakers

Alina

Advertisements