– Când vine vara în Berlin?
– Marți. În fiecare marți.

Daaa, cam așa este, vara vine săptămânal pe-aici, își lasă urma, după care pleacă în altă parte, lăsând loc primăverii. În ultimele două sau trei săptămâni s-a întâmplat lucrul ăsta, vremea ne-a răsfățat fix în zilele de marți cu temperaturi de aproximativ 26-27°C. Măcar știm o treabă. Marțea scoatem sandalele și espadrilele de la naftalină, aruncăm cele mai subțiri haine pe noi și.. ieșim la faleză, ne bucurăm de căldură, de viață, de gângănii.
Săptămâna aceasta mi-am făcut curat prin dulapuri, am reușit (cu greeeeeu) să mă despart de anumite hăinuțe, care cândva mi-au fost foarte dragi. Le voi vinde pe eBay, deși deocamdată au format un munte în mijlocul livingului. Am luat decizia asta pentru căăăă efectiv ajunsesem să ignor anumite piese de îmbrăcăminte, din cauză că erau toate îngrămădite în dulap, nu mai era loc pentru nimic între ele. No, bine-am făcut, că am (re)descoperit o rochiță, pe care mi-o comandasem de la Forever 21 în urmă cu câteva săptămâni. Zăcea și ea, pe-acolo, uitată de viață..
Da, deci e timpul să spunem NU hoarding-ului, deși dă bine la ochi, atunci când avem o grămadă dă țoale în dulap. Da’ nu-i musai ok. Hai să fim sincere cu noi înșine, când le-am purtat pe majoritatea ultima dată? Mereu am renunțat la unele piese, în favoarea altora mai noi, mai altfel, mai faine. Jteeeu, și eu obișnuiam să urlu că nu, nu-i adevărat, o să le îmbrac și pe alea, nu le țin acolo doar ca piese de muzeu. Mdea. Trei ani mai târziu, au fost downgradate, le-am împins în spatele pieselor mele favorite, că mno, ca să fie acolo, just in casePă dracu, am și uitat de ele.
Așa că.. am lăsat naibii nostalgiile și toate prostiile, nu-i musai să-mi păstrez chiar toate rochițele și tricourile din liceu, că nu le mai îmbracă nimeni, mai ales acum, după ce au trecut 5 ani. Am păstrat doar perechea mea preferată de skate shoesi (eram înnebunită după ei prin liceu)(a, în categoria asta nu intră și Vanșii, de ăia nu mă despart nici să mă bați), am vândut tricourile, urmează majoritatea rochițelor și fustițelor. Penaju’ meu, car toate prostiile peste tot, cu mine, țoalele alea au văzut juma’ de Europa.. 😆

DSC_0663-1

DSC_0655-1

DSC_0643-1

DSC_0673-1

DSC_0649-1

wiwt

Ray-Ban Sunnies

Forever 21 Dress

Forever 21 Espadrilles 

H&M (cred) Bag

Accesorii naiba știe de pe unde..

Alina

Advertisements