Neața neața, ce faceți, totu’ ok pe la voi? Sper să aud numa’ de bine. 🙂 Io-s prinsă-n treabă, după curățenia de vară de prin dulapuri, am trecut la curățenie pe bune.. La modul că am luat la puricat fiecare bucățică a apartamentului. Și, ca un geniu ce sunt, evident că m-am apucat de treabă după ce mi-am făcut unghiile. Ok, am fost sarcastică la partea cu geniul, mai sus. Însăăăă, am fost, într-adevăr, un geniu, până la urmă, din cu totul alte motive – am apucat să fac pozele înainte de marea mobilizare. I fucked up my nails after that, da’ măcar am imortalizat superbitatea lor anterioară, pre-dezastru. 😀

DSC_7790-1

Mi-am cumpărat oja Maybelline New York Color Show – 429 Orchid Violet săptămâna trecută, cred, când eram prin DM. Ca de obicei, m-am dus după o chestie anume și m-am întors cu încă zece acasă. Am o problemă gravă. 😆 Printre altele, m-am întors și cu sticluța de Essence Gel-Look Plumping Top Coat, care e cea mai awesome chestie evăr. Frate, deci nu mi-am văzut unghiile atât de strălucitoare în viața mea, e mișto tare drăcia, a meritat toți banii. Încercați-o, dacă o găsiți, o să vă placă, promit. Mno, înapoi la oja aia..
Ce mi-a plăcut: Sunt înnebunită după această nuanță, în fine, după nuanțele de mov/violet, în general. Că mai am încă vreo zece, care îi sunt asemănătoare, astea-s detalii, hai să nu ne lungim inutil. 😆 Mi-a plăcut și faptul că am putut să o aplic pe unghii cu foarte mare ușurință, fără prea mult stres, fără prea multă mizerie. De altfel, e și super rezistentă (adică a trecut cu brio testul meu de 2-3 zile, în care mi-e prea lene să-mi fac unghiile).
Ce nu mi-a plăcut: Uhm.. nu știu. Nu-mi trece nimic prin cap, acum. În principiu, mi-a foarte plăcut, cred că de aia. Dacă-mi amintesc, updatez postarea.
❤ Mno, fiți atenți aici, cât awesomeness:

DSC_7795-1

DSC_7798-1

Ei bine, ce spuneți, vă place și vouă această nuanță? Io m-am îndrăgostit. ❤ Dacă nu vă place aceasta, în mod special, scrieți-mi în commenturi, care sunt nuanțele și ojele voastre preferate, mi-aș dori să le încerc și io. Vă pupics. 

Alina

Advertisements