Neața neațaaa, sper că v-ați început săptămâna cu dreptul! Pe-aici domnește fericirea, mi-a sosit coletul de la H&M și în zilele ce urmează trebuie să-mi sosească și unul de la Forever 21, am scăpat la cumpărături din nou. Astăzi mă voi duce să îi trimit coletul Juliei, n-am avut destul timp săptămâna trecută, iar poșta nu este tocmai aproape sau în drumul meu spre anything. Sper să nu se supere că am întârziat atât de mult. 😦 De altfel, tot astăzi voi începe să postez hăinuțe pe eBay, așa că se anunță a fi o zi lungăăă.

DSC_7755-1

Astăzi vreau să vă prezint oja Essence Effect Nail Polish (Liquid Foil) – 30 Lady Mermaid. Mi-am cumpărat-o și pe aceasta într-unul din haul-urile mele, care nu erau menite să fie altceva decât mergi la DM și ia-ți pastă de dinți și atâââât. Mda. E imposibil, chiar vinerea trecută am fost la supermarketul Edeka din apropiere, pentru șervețele demachiante, și m-am întors și cu trei oje. Oriunde există un stand cu oje, eu tre’ să arunc musai privirea. Și banii. Așa, în stil manelistic haha. Glumesc. 😀

Ce mi-a plăcut: Se aplică foarte ușor această ojă, n-am avut probleme cu ea. De obicei dau peste oje cu pensule ori prea mici, ori prea late, either way ajung să mă dau cu ojă și pe degete, în cele din urmă. Ei bine, cu aceasta n-am avut probleme. Se și usucă destul de repejor, ceea ce e un mare plus, deoarece eu-s mai nerăbdătoare, din fire. Are tot felul de sclipiceli drăguțe, nimic prea cocălăresc, aia-i, e frumi.

Ce nu mi-a plăcut: A fost nevoie să aplic două straturi destul de groase. Mno, partea bună este că această ojă se usucă destul de repede, am menționat și mai sus. Da’ totuși, urăsc să am dita’ stratul de ojă pe unghii.

DSC_7756-1

DSC_7759-1

Ce părere aveți despre această ojă, ați achiziționa-o? 🙂

Eu cred că ar putea fi combinată foarte fain în ceva nail art în stil summer-ish. Am găsit ceva idei pe Pinterest, o să vi le arăt în curând. ❤

Alina

Advertisements