Bună bună. Care-i treaba, cum mai sunteți? Ieri n-am postat nimic, au apărut alte lucruri, a venit o prietenă în vizită la noi, va sta câteva zile, mno. Chestii dă weekend. Astăzi, însă, vreau să fac un 2 în 1, gen să vorbesc despre două chestii în aceeași postare.
Mi-am comandat niște chestii de la H&M în urmă cu o săptămână și ceva, a ajuns pachetul în urmă cu câteva zile, totu’ fain, în fine, printre altele mi-am luat și un set de nail care. Din păcate, una dintre chestii s-a scurs puțin, da’ nu-i prea mare bai, eram într-un mood mult prea bun pentru a mi-l strica cu minuni de genul.

DSC_7830-1

DSC_7832-1

1. Nail & Cuticle Scrub by H&M – mi s-a părut o chestie destul de interesantă, pentru că-mi plac scruburile, în general. Nu pot să zic că m-a super încântat, pentru că mai am un scrub pentru mâini, care își face treaba ceva mai bine. Ceea ce pot sp zic, este că pielea din zona unghiilor a fost foarte moale după ce am folosit acest produs. E ok, cum s-ar spune.

DSC_7831-12. Cuticle Oil by H&M– chestiuța asta m-a încântat ceva mai mult, mai ales datorită modului de aplicare. Acest ulei poate fi folosit cu foarte mare ușurință, conferă un aspect foarte fain cuticulelor (gen nici măcar n-a fost nevoie să înlătur chestii).

DSC_7833-1

3. Nail Hardener by H&M – ăsta-i maglavaițu’ de s-a scurs, e un fel de gel dubios, roșiatic, care aparent e destul de moale și de lichid, pentru a se scurge din sticluță. De altfel, e ok, îl aplici cu lopățica pe unghii, miroase ok, n-aș putea spune ce efecte are, din păcate. Poate, folosit în mod repetat, chiar reușește să schimbe ceva. Da’ io n-am de unde să știu, m-am jucat cu el o singură dată, nici nu știu dacă a mai rămas destul și pentru o a doua oară. 😆

DSC_7813-1

Trecem mai departe, la oja Essence (the gel nail polish) – 24 Indian Summer. Frate, mi se pare o culoare bestială, o iubesc până la cer și înapoi. E foarte plăcută, îi cam un fel de coral mai pastelat, mai palid, mai prăfuit – nu știu ce expresii mai folosesc these crazy kids these days.
Se aplică destul de ușor pe unghii, mie-mi cam tremură degetele (lipsă de calciu ftw), deci mai dau pe lângă uneori. De rezistat.. pot garanta că 2-3 zile n-o să fugă. După aia mi-am șters unghiile și am folosit altă ojă, altă culoare, de-aia zic. 😉

DSC_7815-1

So, ce zici? Ai mai folosit vreunul dintre aceste produse până acum? Dacă da, dacă nu, o părere tot tre’ să fie. Puțin off-topic acu’, da’ cum vi se par produsele de beauty de la H&M? 🙂

Alina

Advertisements