Am cam absentat weekendul acesta, am fost prinsă într-o grămadă de chestii, culminând cu noul video pentru canalul de Youtube. Puteți viziona teaserul dând click aici. Printre altele, am de lucru o grămadă în perioada aceasta. Pregătesc o grămadă de chestii noi și pentru blog, plănuim și o mică escapadă peste graniță (adică.. literally peste graniță), în Polonia. Berlinul are conexiuni excelente către o grămadă de orașe faine, săptămâna aceasta se anunță vreme bună, așa că profităm. Și-așa că la sfârșitul lunii mă așteaptă primul examen din cel de-al doilea semestru. Da’ îi la marketing, așa că nu-mi fac prea mari griji, ich schaff das schon. 😀

DSC_7903-1

Nici măcar pentru unghii nu am mai avut timp, dați-vă seama cam ce înseamna asta! 😀 Dar am apucat, totuși, să testez o nouă ojă, și anume Wet n Wild (Wild Shine) – E454D Lavender Crème. Pot spune că am testat-o fully, având în vedere că nu am apucat să îmi șterg și să îmi refac unghiile.

Ce mi-a plăcutare o nuanță foarte plăcută, deși nu-mi prea aminteste deloc de lavender, ci mai degrabă de un fel de roz dubios. Mi-a plăcut nevertheless. Se aplică foarte ușor, pensula este destul de lungă, ceea ce a determinat ca tot procesul să fie mai confortabil. Nu știu de ce, da’ am emoții atunci când pensulele sunt prea scurte. În fine, este și destul de rezistentă. A sărit, în cele din urmă, pentru că trecuseră o grămadă de zile, iar unghiile mele începuseră să se rupă (damn you, lipsă de calciu).

Ce nu mi-a plăcut: mno, chestia cu nuanța, mi s-a promis levănțică și am primit roz! 😀 Arată puțin altfel atunci când este în sticluța sa, decât atunci când este pe unghii. De altfel, nu mi-a plăcut grozav de mult faptul că periuța era foarte îngustă. Cred că am mai menționat că îmi plac periuțele mai late, they make the whole thing easier.

DSC_7911-1

După cum puteți vedea, în imaginea de mai sus, există o oarecare diferență între culoarea de pe unghii și culoarea din sticluță. Again, nu m-a deranjat foarte mult acest lucru, da’ îi o bilă neagră, totuși. Ca să fim corecți.

Voi ce părere aveți? Ați mai testat produse aparținând acestui brand, ați mai pățit ceva de genul? Share your thoughts with me in the comment box below. 

Alina

Advertisements