DSC_0564-1

Sunt Alina, am 23 de ani (deocamdată haha). Născută în Suceava, în România. Viața m-a adus, deocamdată, în Berlin, Germania. Sunt studentă la Universitatea Humboldt. Sunt pasionată de fotografie de prin anul 2008, primul aparat foto mi l-am cumpărat prin 2010 (un Nikon D5000, încă-l am și-l folosesc foarte des). Al doilea aparat a apărut pe raftul meu în 2012 (un Nikon D800, îl folosesc cam la fel de des).

Am început să scriu (prostii, da’ a fost și ăla un început) cam în jurul vârstei de 8-9 ani, aveam caiete pline.

Primul blog l-am deschis la vârsta de 16 ani. Am scris și-acolo o mulțime de baliverne. Era un fel de jurnal, mai mult decât orice altceva. Am tot ținut-o în stilul ăsta până prin 2012 (aveam 21 de ani deja). Apoi am luat o pauză, s-au întâmplat multe.

În 2014 a avut loc prima tentativă de beauty-blogging, meaaamă, ce eșec a fost și ăla. Am renunțat după câteva luni, pentru că devenise o povară, mai mult. Nu mai scriam de plăcere.

Blog Alina Nois este menit să fie cu totul altceva – nu are o temă perfect stabilită, precum multe alte bloguri. Acest blog este menit să fie o parte din mine, fără alura aia dubioasă de jurnal. Scriu despre lucruri care-mi plac, care-mi apar în cale în viața de zi cu zi. Scriu pentru mine și pentru cei ce vor să mă citească.

Alina

Advertisements